Hledat v kategorii | Hledat | |
Kde hledat: |
![]() |
Nejlepší káva je čerstvě namletá Namletá káva zůstane opravdu čerstvá jen několik minut, protože aromatické oleje, které vytvářejí pěnu, rychle oxidují. Nejlahodnější espresso proto připravíte z čerstvě namletých kávových zrn. Uhlíkový filtr snižuje obsah chlóru, těžkých kovů a některých pesticidů, které mohou být přítomny v pitné vodě. Filtrovaná voda má lepší chuť a zároveň je šetrnější k přístroji, protože omezuje vytváření vodního kamene uvnitř přístroje.
Integrovaný mlýnek s kovovými mlecími kameny umožňuje nastavení různé hrubosti mletí. Hrubost namleté kávy ovlivňuje proces extrakce a chuť výsledného espressa. Pro komfortnější obsluhu je mletá káva dávkována přímo do filtru. Elektronický ventil odebírá přebytečnou vodu z kávy napěchované ve filtru vždy po ukončení extrakce. Výsledkem je suchá kávová sedlina, kterou snadněji odstraníte z filtru. |
|