Gopay platby
 

                    

Poslední navštívené

Vážení zákazníci. 

Z důvodu změny a stěhování naší provozovny bude prodejna na ulici Brněnská 32 Mikulov, včetně expedice objednávek z našeho e-shopu uzavřena.

Jedná se o období od  16.11.2019 - 24.11.2019. Zaregistrované objednávky v tomto období budou vyřizovány následně od 25.11.2019

Děkujeme za pochopení
Kolektiv Elektro-Ivičič

NORDline DA 199 lednice na zrání masa

ActionIconsView.ICON_TEXT.flag07
NORDline DA 199 lednice na zrání masa
NORDline DA 199 lednice na zrání masa
NORDline DA 199 lednice na zrání masa
57 463 Kč s DPH
47 490 Kč bez DPH
Cena po registraci: 54 590 Kč včetně DPH
SPOČÍTAT SPLÁTKY
již od 2 873 Kč měsíčně
Dostupnost:
Skladem ext. u dodavatele 1 ks
Osobně v Mikulově:
sobota 30.11
Přepravní společností:
středa 4.12
Osobně zdarma
Pošta zdarma
PPL zdarma
GLS zdarma
Zásilkovna zdarma
Kód0225507
PNDA199
VýrobceNORDline
Záruka12 měsíců
EAN8595560717915
PopisDiskuze
Lednice na suché zrání masa.

Lednice DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice.

Vlastnosti:

  • ventilované chlazení
  • černé opláštění
  • automatické odtávání
  • digitální termostat
  • volně stojící
  • vlhkost vzduchu 60 - 85 %
  • rám dveří z nerezové oceli s dvouvrstvým Low-E sklem
  • 1 roštová police
  • nerezová rukojeť
  • 3 x závěs
  • dotykový ovladač
  • LED displej
  • účinný dezinfekční systém UVC
  • LED osvětlení
  • napětí 230 V / 50 Hz

Doporučení:

  • nastavení teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa
  • maso na suché zrání musí být čerstvé (ideálně do 5 dní od porážky zvířete)
  • lze použít i maso zrající ve vakuu, maximálně však po dobu 14 dnů (odstraňte prosím vakuovou fólii)
  • pro nejlepší suché zrání hovězího masa použijte maso z mladé krávy s běžnou tukovou vrstvou, dobře prorostlé
  • možnosti zrání: zadní hovězí lze zavěsit na hák do lednice nebo položit jednotlivé řezy na police
  • v případě zrání jednotlivých řezů na policích věnujte pozornost ochranné vrstvě tuku, která brání ztrátám (ideální velikost řezu je asi 2–4 kg)
  • doporučujeme nechat maso zrát na kosti
  • při každém kontaktu s masem používejte ochranné rukavice, nikdy se nedotýkejte masa holou rukou bez rukavic
  • nejlepší doba zrání je 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny

 

Pro lepší regulaci vlhkosti uvnitř lednice a intenzivnější chuť masa doporučujeme zakoupit himalájskou solnou desku (není součástí)

V případě zakoupení solné desky:

  • rozbalte solné desky a sejměte fólii
  • položte solné desky na nerezový plech a vložte plech doprostřed lednice
  • každé 2–3 dny kontrolujte, zda je na deskách voda, pokud ano, odstraňte ji
VýrobceNORDline
Příkon (W)140
Čistý objem199
Provozní teplota (°C)0 - 25 °C
Množství chladiva (g)0,035
Typ chladivaR600a
EER0
CO2 ekv. chlad.0
Hloubka 71
Šířka59,5
Výška (délka)100
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotaz
Vaše jméno:
Váš e-mail:
(E-mail nebude zveřejněn)
Nadpis:
Text příspěvku:
Vaše jméno:
Váš e-mail:
(E-mail nebude zveřejněn)
Text příspěvku: