NORDline DA 199 lednice na zrání masa

Lednice na suché zrání masa.
NORDline DA 199 lednice na zrání masa
Akce
Doprava zdarma
NORDline DA 199 lednice na zrání masa
NORDline DA 199 lednice na zrání masa
49 813 Kč 41 168 Kč bez DPH
SPOČÍTAT SPLÁTKY
již od 2 491 Kč měsíčně
Cena po registraci:46 326 Kč s DPH
Osobně zdarma
Pošta zdarma
DPD zdarma
Zásilkovna zdarma
Skladem do 2 dnů 5 ks
Osobně v Mikulově:pondělí 21.6 Přepravní společností:středa 23.6
Kód0225507PNDA199VýrobceNORDlineZáruka12 měsícůEAN8595560717915
NORDline DA 199 lednice na zrání masa

Lednice DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice.

Vlastnosti:

  • ventilované chlazení
  • černé opláštění
  • automatické odtávání
  • digitální termostat
  • volně stojící
  • vlhkost vzduchu 60 - 90 %
  • rám dveří z nerezové oceli s dvouvrstvým Low-E sklem
  • 1 roštová police
  • nerezová rukojeť
  • závěs se třemi háky
  • dotykový ovladač
  • LED displej
  • účinný dezinfekční systém UVC
  • LED osvětlení
  • napětí 230 V / 50 Hz

Doporučení:

  • nastavení teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa
  • maso na suché zrání musí být čerstvé (ideálně do 5 dní od porážky zvířete)
  • lze použít i maso zrající ve vakuu, maximálně však po dobu 14 dnů (odstraňte prosím vakuovou fólii)
  • pro nejlepší suché zrání hovězího masa použijte maso z mladé krávy s běžnou tukovou vrstvou, dobře prorostlé
  • možnosti zrání: zadní hovězí lze zavěsit na hák do lednice nebo položit jednotlivé řezy na police
  • v případě zrání jednotlivých řezů na policích věnujte pozornost ochranné vrstvě tuku, která brání ztrátám (ideální velikost řezu je asi 2–4 kg)
  • doporučujeme nechat maso zrát na kosti
  • při každém kontaktu s masem používejte ochranné rukavice, nikdy se nedotýkejte masa holou rukou bez rukavic
  • nejlepší doba zrání je 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny

Pro lepší regulaci vlhkosti uvnitř lednice a intenzivnější chuť masa doporučujeme zakoupit himalájskou solnou desku (není součástí)

V případě zakoupení solné desky:

  • rozbalte solné desky a sejměte fólii
  • položte solné desky na nerezový plech a vložte plech doprostřed lednice
  • každé 2–3 dny kontrolujte, zda je na deskách voda, pokud ano, odstraňte ji
Parametry a specifikace
V čem podnikáte?Řeznictví a uzenářství ; Hotely, bary a restaurace ; Profesionální kuchyně a jídelny
CO2 ekv. chlad.0
Čistý objem199
EER0
Hloubka 71
Množství chladiva (g)0,035
Počet polic1
Provozní teplota (°C)0 - 25 °C
Příkon (W)140
Šířka59,5
Typ chladivaR600a
VýrobceNORDline
Výška (délka)100
NORDline DA 199 lednice na zrání masaNORDline DA 199 lednice na zrání masa
NORDline DA 199 lednice na zrání masa
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisObrázkyDiskuze
Poslední navštívené
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím