Gopay platby
 

                    

Poslední navštívené

Vážení zákazníci. 

Jsme zde stále pro vás.
Provozovna funguje v omezeném provozu pro výdej zboží z našeho elektronického obchodu, výdejny zásilkovny
a PPL ParcelShop. Služby servisu nejsou omezeny.

NORDline DA 199 lednice na zrání masa

Akce
ActionIconsView.ICON_TEXT.flag07
NORDline DA 199 lednice na zrání masa
NORDline DA 199 lednice na zrání masa
NORDline DA 199 lednice na zrání masa
50 820 Kč s DPH
42 000 Kč bez DPH
Cena po registraci: 48 279 Kč včetně DPH
SPOČÍTAT SPLÁTKY
již od 2 541 Kč měsíčně
Dostupnost:
Skladem do 2 dnů 5 ks
Osobně v Mikulově:
úterý 3.11
Přepravní společností:
čtvrtek 5.11
Osobně zdarma
Pošta zdarma
DPD zdarma
Zásilkovna zdarma
Kód0225507
PNDA199
VýrobceNORDline
Záruka12 měsíců
EAN8595560717915
PopisDiskuze
NORDline DA 199 lednice na zrání masa

Lednice DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice.

Vlastnosti:

  • ventilované chlazení
  • černé opláštění
  • automatické odtávání
  • digitální termostat
  • volně stojící
  • vlhkost vzduchu 60 - 85 %
  • rám dveří z nerezové oceli s dvouvrstvým Low-E sklem
  • 1 roštová police
  • nerezová rukojeť
  • závěs se třemi háky
  • dotykový ovladač
  • LED displej
  • účinný dezinfekční systém UVC
  • LED osvětlení
  • napětí 230 V / 50 Hz

Doporučení:

  • nastavení teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa
  • maso na suché zrání musí být čerstvé (ideálně do 5 dní od porážky zvířete)
  • lze použít i maso zrající ve vakuu, maximálně však po dobu 14 dnů (odstraňte prosím vakuovou fólii)
  • pro nejlepší suché zrání hovězího masa použijte maso z mladé krávy s běžnou tukovou vrstvou, dobře prorostlé
  • možnosti zrání: zadní hovězí lze zavěsit na hák do lednice nebo položit jednotlivé řezy na police
  • v případě zrání jednotlivých řezů na policích věnujte pozornost ochranné vrstvě tuku, která brání ztrátám (ideální velikost řezu je asi 2–4 kg)
  • doporučujeme nechat maso zrát na kosti
  • při každém kontaktu s masem používejte ochranné rukavice, nikdy se nedotýkejte masa holou rukou bez rukavic
  • nejlepší doba zrání je 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny

 

Pro lepší regulaci vlhkosti uvnitř lednice a intenzivnější chuť masa doporučujeme zakoupit himalájskou solnou desku (není součástí)

V případě zakoupení solné desky:

  • rozbalte solné desky a sejměte fólii
  • položte solné desky na nerezový plech a vložte plech doprostřed lednice
  • každé 2–3 dny kontrolujte, zda je na deskách voda, pokud ano, odstraňte ji
V čem podnikáte?Řeznictví a uzenářství ; Hotely, bary a restaurace ; Profesionální kuchyně a jídelny
CO2 ekv. chlad.0
Čistý objem199
EER0
Hloubka 71
Množství chladiva (g)0,035
Provozní teplota (°C)0 - 25 °C
Příkon (W)140
Šířka59,5
Typ chladivaR600a
VýrobceNORDline
Výška (délka)100
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotaz
Vaše jméno:
Váš e-mail:
(E-mail nebude zveřejněn)
Nadpis:
Text příspěvku:
Vaše jméno:
Váš e-mail:
(E-mail nebude zveřejněn)
Text příspěvku: